Cautare

578 de rezultate pentru "cristina sucu 21 01" (3.79 secunde)
Cristina Ana-Maria a fost eliberata din functia de presedinte al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), iar Gabriela Vasile a fost eliberata din postul de vice-presedinte al ARIS.
Prefectul ar putea intra in cursa pentru presedintia PNL Arad alaturi de viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, care este si presedintele filialei municipale a liberalilor, dar si de Nelutu Cristina, cei care si-au anuntat, pana acum, intentia de candida.
Alaturi de jurnalisti au participat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de sotia sa, Cristina, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul premierului, Marius Oprea, consilierul judetean Victor Manea si Adrian Stan de la Agentia Domeniilor Statului.
Referitor la acesta, comisia a primit patru sesizari de la Anca Boagiu, Anca Constantinescu, Silvian Ionescu si Ana Maria Cristina.
Prefectura Dolj si primariile ar trebui sa faca demersuri pentru ca guvernul sa le acorde si lor despagubiri", a explicat Cristina Vladu, purtator de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
Desi este suparat pentru ce i s-a intimplat la Congresul Extraordinar al PNL de saptamina trecuta, Paul Pacuraru a declarat ca se bucura foarte mult pentru Victor Paul Dobre si Cristina Pocora.
Secretarul de stat pentru relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, membru in Biroul Politic Central PNL, a declarat ieri ca va discuta cu liderii de grupuri parlamentare pentru a-i mobiliza pe senatori, la sedinta de joi.
O decizie de respingere a actului normativ ar bulversa buna functionare a aparatului de lucru al Executivului”, a sustinut Cristina Pocora, secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul.
Primarul Radu Mazare, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, vicele sau, Petre Stanca, deputatii Alexandru Mazare si Eduard Martin, presedintele organizatiei municipale Gelu Dae, liderul tineretului social-democrat, Ovidiu Banicioiu, Liviu Dragnea, eurocandidata constanteana Cristina Dumitrache si Mircea Geoana s-au urcat pe scena in uralele pesedistilor din toate organizatiile judetului.
Este vorba despre Cristina Pocora, care, initial, ocupa o functie in cabinetul senatorial al lui Paul Pacuraru, inainte ca acesta sa fie numit ministru.
Totodata, premiul pentru activitatea in campul social galatean i-a fost oferit directorului executiv al fundatiei "Inima de copil", Ana Cristina Burtea.
"strengareste" Manifestarea de la Ovidiu a avut parte, asa cum a obisnuit deja, de prezenta presedintelui PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, de cea a potentialilor parlamentari Ionel Popescu, Emilia Murineanu si Cristi Costea, a tinerilor aspiranti tot la fotolii de parlamentari Mihai Petre si Cristina Branzoi, dar si a primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
Pe de alta parte, Cristina Trepcea a precizat ca respectivul material este "gandit pentru electoratul OTV", Cozmin Gusa avand si un alt spot electoral, care respecta prevederile legale.
Tragerea la sorti, dupa sistemul Loteriei Nationale, a decis ca prima persoana care va primi un apartament la pret de producator, cu ajutorul Primariei Constanta, sa fie o tanara de 28 ani, Cristina Mihaela Marga, care a depus dosarul cu numarul 2.346.
Astfel, dupa ore intregi de dezbateri furtunoase, reprezentantii partidelor locale si judecatoarea Cristina Ghernaja, presedintele biroului, au decis anularea hotararii 38/14.05.2008 a biroului Electoral de Circumscriptie Municipala 1 si au respins sesizarea formulata de PNL-Filiala Constanta.
Pentru buletinele respective s-a dispus retiparirea, ne-a declarat presedintele Biroului Electoral Judetean Constanta, judecatoarea Geta-Cristina Ghernaja. Acestea sunt doar primele nereguli, restul buletinelor fiind inca la verificat.
Ion Popescu, Mircea Iustian, Laurentiu Mironescu, Ionel Manafu, Vasile Halici, Mihai Petre, Diane Vancea, Cristina Branzoi, Constantin Chirila, Nicolae Sandru, Mircea Banias, Vincentiu Petrescu, Ioan Toanchina, Gigi Chiru si Senol Zevri.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. Desi nu face parte din acest for, fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, este cotata printre favoriti pentru preluarea acestui portofoliu.
Din partea PSD, vor candida, pe langa Alexandru Mazare, si deputatul Lucian Balut, si Cristina Dumitrache, dar si deputatul Eduard Martin.
PSD trimite in lupta pentru deputatie o "tanara doamna din mediul universitar" In ceea ce priveste Camera Deputatilor, social-democratii sunt 99% siguri ca ii vor avea drept candidati - nu este deocamdata clar pe ce colegii - pe Eduard Martin (actualmente deputat, posibil sa candideze pe colegiul cu numarul 6 - cuprinde I.C.Bratianu si Faleza Sud, localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu), Cristina Dumitrache, un primar, dar si o misterioasa tanara doamna din mediul universitar si - posibil - Nicolae Moga, in prezent consilier local municipal.
google-analytics.com